Ολυμπιακός: Η «κατασκοπία» του Μαρτίνς και το φημολογούμενο «κρυφτούλι» του Μπακχάρ στην Χάιφα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρακολουθήσει από κοντά το Σούπερ Καπ Ισραήλ ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Χάποελ Μπερ Σέβα (16/7, 20.30), αλλά ο Μπαράκ Μπακχάρ θα ανοίξει όντως τα χαρτιά του ή θα παίξει... κρυφτούλι;

Ολυμπιακός: Η «κατασκοπία» του Μαρτίνς και το φημολογούμενο «κρυφτούλι» του Μπακχάρ στην Χάιφα

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Πέντε μέρες απέμειναν από την πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή υποχρέωση. Πέντε μέρες απέμειναν για να εμφανιστεί στην Χάιφα ο «πανέτοιμος Ολυμπιακος» που εγγυήθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου (16/7, 20.30) στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει από κοντά το Μακάμπι Χάιφα - Χάποελ Μπερ Σέβα για το Σούπερ Καπ.

Ο λόγος που πηγαίνει ο Μαρτίνς είναι για να τους δει από κοντά, να βγάλει τα συμπεράσματά του για το πώς γίνεται η κίνηση όλων των παικτών με μπάλα ή χωρίς, για να μάθει τα μυστικά του Μπαράκ Μπακχάρ. Είναι διαφορετικό να βλέπεις ένα παιχνίδι από την τηλεόραση και διαφορετικό να το βλέπεις... πιάτο από τα επίσημα του γηπέδου.

Το ερώτημα που γεννάται φυσικά δεν είναι άλλο από το αν έχουν βάση τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ. Τί ακριβώς;

Ότι ο Μπαράκ Μπακχάρ έχει σε πρώτο πλάνο το ματς με τον Ολυμπιακό και όχι αυτό με την Χάποελ Μπερ Σέβα, παρότι παίζεται ένας τίτλος.

Ο μεγάλος στόχος της Μακάμπι είναι να προχωρήσει στην Ευρώπη και ο κρυφός της πόθος είναι να καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Πέρσι αποκλείστηκε από την Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν. Δεν θέλει φέτος να ξαναβρεθεί στην ίδια θέση... Για αυτό το λόγο η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι περισσότερο θα παίξει... κρυφτούλι παρά θα κάνει «πρόβα ενδεκάδας».

Μένει να φανεί τελικά το βράδυ του Σαββάτου (16/7, 20.30) αν έχουν δίκιο όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι θα κρατήσει ορισμένα από τα «βαριά όπλα» του πιο φρέσκα ενόψει Ολυμπιακού.