Μπακχάρ: «Θα είναι έτοιμη η Μακάμπι με τον Ολυμπιακό»

Αισιόδοξος παρά την μέτρια εικόνα της Μακάμπι Χάιφα στην προετοιμασία δηλώνει ο προπονητής της Μπαράκ Μπακχάρ ενόψει Ολυμπιακού. 

Μπακχάρ: «Θα είναι έτοιμη η Μακάμπι με τον Ολυμπιακό»

Η Μακάμπι Χάιφα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου (16/7) με την Χάποελ Μπερ Σεβά για το Σούπερ Καπ Ισραήλ, αλλά πάνω απ΄όλα έχει φυσικά το μυαλό της στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 20/7 στην έδρα της, για τα προκριματικά του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ έχει εμφανίσει αδυναμίες στη διάρκεια των φιλικών αγώνων που έδωσε, όμως ο προπονητής της δηλώνει σίγουρος ότι η Μακάμπι θα είναι πανέτοιμη για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η προετοιμασία κύλησε ιδανικά και είναι ξεκάθαρο πως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Έχουμε κάνει πρόοδο στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε πιο μακριά. Φέραμε πέντε νέους παίκτες, οι οποίοι και εγκλιματίστηκαν άμεσα. Θα είμαστε πανέτοιμοι με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Μπακχάρ την ώρα που η ομάδα του είναι σε επαφές και για στόπερ λόγω της πιθανής αποχώρησης του Πλάνιτς, ο οποίος όμως ηυπολογίζεται κανονικά για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.