Κλουζ – Πιούνικ 2-2 (3-4 πέναλτι) : Προκρίθηκαν στα πέναλτι οι πολύ τυχεροί Αρμένιοι

Η Κλουζ ήταν πολύ καλύτερη από την Πιούνικ, αλλά οι πολύ τυχεροί Αρμένιοι πήραν στα πέναλτι (2-2, 3-4) την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Champions League

Κλουζ – Πιούνικ 2-2 (3-4 πέναλτι) : Προκρίθηκαν στα πέναλτι οι πολύ τυχεροί Αρμένιοι

Η Κλουζ έκανε χαρακίρι στην αναμέτρηση με την Πιούνικ Γερεβάν στον επαναληπτικό του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League. Η επί πέντε συνεχόμενες χρονιές πρωταθλήτρια Ρουμανίας κυριάρχησε κόντρα στην Πιούνικ Γερεβάν, αλλά δεν τελείωσε το ματς ούτε στην κανονική διάρκεια ούτε στην παράταση και το πλήρωσε στα πέναλτι (2-2, 3-4).

Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0 και στην ρεβάνς οι Ρουμάνοι κυριάρχησαν. Σκόραραν μόλις στο 5’ με τον Μπόατενγκ, αλλά δεν κλείδωσαν το ματς με ένα ακόμα τέρμα και το πλήρωσαν στο 91’, οπότε απάντησε με κεφαλιά ο Νταβιντιάν στην πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας των Αρμένιων !

Στην παράταση και στο 94’, ο Πετρίλα αξιοποίησε ασίστ του Ντεάκ και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Κλουζ, που φάνηκε να καθαρίζει εκ νέου το ματς. Η Πιούνικ, ωστόσο, τα έπαιξε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, έχασε πέναλτι στο 109' με τον Χαρουτουνιάν, αλλά στο 119’ ο Γκάγιτς με κοντινή προβολή ισοφάρισε εκ νέου (2-2). Στα πέναλτι που ακολούθησαν με την ψυχολογία στα ύψη οι Αρμένιοι κέρδισαν 4-3 και πέρασαν στον δεύτερο γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν (20 και 27 Ιουλίου) την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.