Champions League: Έκλεισαν θέση Καραμπάχ και Σκούπι στον 2o προκριματικό

Η Καραμπάχ διέλυσε 5-1 την Λεχ Πόζναν και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί όπου θα βρίσκεται και η Σκούπι από τη Βόρεια Μακεδονία, παρά την ήττα της (2-0) στη ρεβάνς από την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

Champions League: Έκλεισαν θέση Καραμπάχ και Σκούπι στον 2o προκριματικό

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Καραμπάχ τον εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την Λεχ Πόζναν και διέλυσε την αντίπαλό της με το εμφατικό 5-1, παίρνοντας έτσι πανηγυρικά την πρόταση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο σύλλογος του Αζερμπαϊτζάν είχε γνωρίσει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 για τον 1ο προκριματικό γύρο, ωστόσο στη ρεβάνς ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και ήταν αυτός τελικά που πήρε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού θεσμού.

Εκεί θα βρίσκεται και η Σκούπι από τη Βόρεια Μακεδονία, παρά την ήττα της στον επαναληπτικό με 2-0 από την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

Η νίκη της με 3-0 από τον πρώτο αγώνα στην έδρα της αποδείχτηκε τελικά «χρυσάφι», καθώς ήταν αυτή που της χάρισε και την πρόκριση. Αντίθετα, η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ προσπάθησε να πετύχει τρία γκολ στη ρεβάνς για να στείλει το ματς έστω στην παράταση, ωστόσο με το τελικό 2-0 αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League.

Τέλος, Ζαλγκίρις και Μπαλκάνι έμειναν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια στον επαναληπτικό στη Λιθουανία και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στον επιπλέον χρόνο η Ζαλγκίρις βρήκε τελικά δίχτυα με τον Ογιούσι στο 97’ και με 1-0 της παράτασης προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.