Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες αυξάνει τις πιθανότητές του για το ματς στην Χάιφα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (20/7).

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες αυξάνει τις πιθανότητές του για το ματς στην Χάιφα

Η σεζόν για τον Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε με το... αριστερό, καθώς η θλάση που υπέστη στην πρώτη του ουσιαστικά μέρα παρουσίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, είχε ως αποτέλεσμα να τον κρατήσει στην Αθήνα και να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αρχικά εκφράζονταν φόβοι ότι δεν θα καταφέρει να βοηθήσει στην Χάιφα στις 20 Ιουλίου, αλλά το τελευταίο διάστημα ο Αφρικανός εξτρέμ δείχνει αποφασισμένος να μπει στο αεροπλάνο για το Ισραήλ.

Το πρόγραμμα της αποκατάστασής του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που κανένας δεν μπορεί να πει ότι θα αποτελέσει έκπληξη, αν δούμε τον Γκάρι Ροντρίγκες να δίνει το «παρών» στην αποστολή.

Για το αρχικό σχήμα φαντάζει απίθανο, μιας και δεν θα έχει παίξει έως τότε σε κανένα φιλικό.

Εντούτοις, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρει και να κάτσει έστω στον πάγκο, προκειμένου να βοηθήσει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο.

Σίγουρα, είναι κρίσιμη η εβδομάδα που ακολουθεί. Μετά το φιλικό με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (11/7) θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο η πλάστιγγα γέρνει προς το να μπει στην 20άδα.

Για τον επαναληπτικό της 27ης Ιουλίου ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει «κλειδώσει» ουσιαστικά την παρουσία του.