«Μέχρι τον Ολυμπιακό δεν φεύγει κανείς»!

Η Σέλτικ επανήλθε για τον Μοχάμαντ Αμπού Φάνι της Μακάμπι Χάιφα, αλλά το μήνυμα των Ισραηλινών ήταν σαφές: «Μέχρι και το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει περίπτωση»

«Μέχρι τον Ολυμπιακό δεν φεύγει κανείς»!

Η Μακάμπι Χάιφα προετοιμάζεται αυτές τις μέρες στην Ολλανδία σε σκληρούς ρυθμούς, το Σάββατο (9/7) θα δώσει ένα δυνατό φιλικό με την βελγική Μαλίν, την Τρίτη (12/7) θα αντιμετωπίσει επίσης σε φιλικό την Φίτεσε και θα επιστρέψει στο Ισραήλ για να διεκδικήσει το Σούπερ Καπ από την Κυπελλούχο Χάποελ Μπερ Σεβά (16/7) και εν συνεχεία να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στις 20 του μηνός, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων με στόχο τη συμμετοχή στον τρίτο προκριματικό του Champions League.

H πρωταθλήτρια Ισραήλ που έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές δείχνει πολύ μεγάλο πάθος για να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να κάνει τη δική της μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει μέχρι τους ομίλους. Με τους ανθρώπους της να σκέφτονται μόνο τους αγώνες με τους «ερυθρόλευκους» και την πρόκριση.

Ένα μικρό δείγμα: Η διαρκής άρνηση να συζητήσουν με την Σέλτικ το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς Ισραηλινού μέσου Μοχάμαντ Αμπού Φάνι, ο οποίος αποτελεί στόχος της ομάδας από την Σκωτία εδώ και καιρό.

Η Σέλτικ διεκδικούσε τις τελευταίες μέρες τον Βινίσιους Σόουζα της Μαλίν για τη μεσαία γραμμή της αλλά εκείνος προτίμησε την Εσπανιόλ, με συνέπεια να στραφεί ξανά στον παίκτη της Μακάμπι. Όπως, όμως, μεταδίδουν στην Σκωτία, η απάντηση που εξακολουθεί να δίνει η ισραηλινή ομάδα είναι ότι «μέχρι να γίνει και ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό, δε συζητάμε για τον Φάνι ούτε για κανέναν άλλο βασικό παίκτη μας».