Προκριματικά Champions League: Ούτε γκολ, ούτε θέαμα σε Βοσνία και Σλοβενία

Με ισοπαλίες χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις σε Βοσνία και Σλοβενία για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League με τα ζευγάρια Ζρίνσκι Μόσταρ-Σέριφ και Μάριμπορ-Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ να λύνουν τις διαφορές τους την επόμενη εβδομάδα. 

Προκριματικά Champions League: Ούτε γκολ, ούτε θέαμα σε Βοσνία και Σλοβενία

Στο Γκράντσκι της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης η Ζρινσκι Μόσταρ υποδέχθηκε την Σέριφ Τιρασπόλ της Μολδαβίας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουλίου. Πέντε σουτ είχαν οι γηπεδούχοι, τέρρερα οι φιλοξενούμενοι.

ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ: Κοντριτς, Μαγκντιτς, Μπαρισιτς, Μπεκιτς, Τσορουλκα, Σαβιτς, Σουσιτς, Τισινοβιτς, Ζουκιτς, Σουζε, Μπιλμπιγια

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Αμπαλορα, Ραντελιτς, Κικι, Κποζο, Γκεδες, Κιαμπου, Λουσκα, Μπαντολο, Ουαταρα, Γιανσαν, Ακανμπι

Διαιτητής: Φ. Μαρέσκα (Ιταλία)

"Λευκή" ισοπαλία είχαμε και στο Λιούντσκι της Σλοβενίας ανάμεσα στην Μάριμπορ και την Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ της Λευκορωσίας και έτσι η πρόκριση θα κριθεί την επόμενη Τετάρτη 13 Ιουλίου. Ισορροπημένο το ματς με μοιρασμένες τις τελικές προσπάθειες (12-10).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Μπεργκσεν, Μιτροβιτς, Γουατσον, Σικοσεκ, Μιλετς, Μακουμπου, Ρεπας, Μποζιτς, Ζουγκελι, Μπρνιτς, Μπατουρινα

ΣΑΧΤΙΟΡ ΣΟΛΙΧΟΡΣΚ: Πλοτνικοφ, Σαταρα, Πολιτεβιχ, Αντιτς, Σοσενκα, Κρυμι, Ντιβανοβιτς, Αχμεντι, Φειχάο, Γιουζεπτσιουκ, Νταρμπο

Διαιτητής: Α. Παπαπέτρου (Ελλάδα)