Ολυμπιακός: Οι «Αυστριακοί» δύσκολα θα «απειληθούν» από Βρσάλικο και Γκάρι ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Ο Σίμε Βρσάλικο κάνει τα πάντα για να προλάβει το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα, το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα στηριχθεί κυρίως σε όλους όσους είχε στην Αυστρία.

Ολυμπιακός: Οι «Αυστριακοί» δύσκολα θα «απειληθούν» από Βρσάλικο και Γκάρι ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Δύο εβδομάδες απομένουν από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Πέρασε... νεράκι ο καιρός, η προετοιμασία στην Αυστρία ολοκληρώθηκε και πλέον απομένουν δύο παιχνίδια με Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη (9/7) και Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (11/7) για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο κύκλος των φιλικών πριν από την αναμέτρηση της 20ής Ιουλίου στο Ισραήλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να επιστρέφουν στον Ρέντη την Τρίτη (6/7) μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε. Σε αυτούς είδε και τον Σίμε Βρσάλικο να δείχνει με το «καλημέρα» ότι θέλει να κάνει τα πάντα για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μαρτίνς λίγο πριν από την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Αυστρία στην Αθήνα, είχε πει ότι ο Κροάτης μπακ θα είναι σίγουρα έτοιμος στον επαναληπτικό με την Μακάμπι. Συμπλήρωσε δε ότι θέλει να τον τσεκάρει στις προπονήσεις, έτσι ώστε να διαπιστώσει αν μπορεί να βοηθήσει και στο πρώτο παιχνίδι της Χάιφας.

Ο Βρσάλικο θα δώσει τη μάχη του για να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι Ροντρίγκες που έμεινε στον Ρέντη λόγω ενός μυικού προβλήματος που τον ταλαιπώρησε.

Εντούτοις, ο Μαρτίνς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα στηριχθεί στην πρώτη αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Ισραήλ, με εκείνους που πήρε μαζί του στην Αυστρία (σ.σ. αναφερόμαστε φυσικά στους 13-14 που θεωρούνται εν δυνάμει βασικοί) και ακολούθησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τόσο τον Βρσάλικο, όσο και τον Γκάρι, σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας θα τους επανεξετάσει λογικά για τον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη στις 27 του μηνός. Εκτός κι αν μέσα σε δύο εβδομάδες κάνουν «πράματα και θάματα» στον Ρέντη... Το πλάνο για την ώρα είναι ότι φανέλα βασικού θα πάρουν όσοι βρέθηκαν το προηγούμενο 15νθήμερο στην Αυστρία.