Κλοπ: «Πού θα γίνει ο επόμενος τελικός; Κλείστε εισιτήρια!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρότρυνε τους φίλους της Λίβερπουλ να κλείσουν εισιτήρια για τον επόμενο τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη έπειτα από την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι. 

Κλοπ: «Πού θα γίνει ο επόμενος τελικός; Κλείστε εισιτήρια!»

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι και κατέκτησε το Champions League για 14η φορά.

Αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος κατέκτησε το Champions League το 2019 μετά την ήττα στον τελικό του 2018, δεν ήταν θλιμμένος και ρώτησε: "Πού είναι ο τελικός του χρόνου; Κωνσταντινούπολη;"

Όταν είχε θετική απάντηση, είπε στους οπαδούς της Λίβερπουλ: "Κλείστε το ξενοδοχείο".

Η ομάδα του αντιμετώπισε μια αμυντικά αποφασιστική ομάδα, η οποία σκόραρε με ένα σουτ του Βινίσιους Τζούνιορ στο δεύτερο ημίχρονο στο πίσω δοκάρι.

Ερωτηθείς εάν τα αποδυτήριά του ήταν αποκαρδιωμένα, ο Κλοπ είπε: "Ναι φυσικά. Στα αποδυτήρια, κανείς δεν αισθάνεται ότι είναι μια εξαιρετική σεζόν αυτή τη στιγμή."

Και πρόσθεσε: "(Το να είσαι θετικός για τη σεζόν) δεν είναι δύσκολο. Το έχω ήδη. Αισθάνομαι διαφορετικά. Είπα αφού χάσαμε (τον τελικό του Europa League) από τη Σεβίλλη στη Βασιλεία και στο Κίεβο, δεν είναι κακό να φτάσουμε στον τελικό.

Είναι ήδη ένα είδος επιτυχίας, όχι η επιτυχία που θέλεις να έχεις, αλλά έχω έντονο το συναίσθημα ότι θα έρθουμε ξανά. Τα αγόρια είναι πραγματικά ανταγωνιστικά. Θα έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ ξανά την επόμενη σεζόν. Θα πάμε ξανά."

Η Λίβερπουλ κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup, αλλά τερμάτισε δεύτερη στην Premier League πριν την ήττα του Σαββάτου από τη Ρεάλ.