Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Η συνέντευξη Τύπου των Αντσελότι, Κουρτουά και Μαρσέλο

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι Κάρλο Αντσελότι, Τιμπό Κουρτουά και Μαρσέλο στην συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του τελικού του Champions League με την Λίβερπουλ το Σάββατο (28/5, 22:00) στο "Σταντ ντε Φρανς". 

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Η συνέντευξη Τύπου των Αντσελότι, Κουρτουά και Μαρσέλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ στο "Σταντ ντε Φρανς" το Σάββατο (28/5, 22:00, Mega, Cosmote Sport 1 HD) με στόχο το 14ο τρόπαιο της ιστορίας της στο Champions League.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε σίγουρος πως οι φίλοι της... Έβερτον θα στηρίξουν τους "μερένχες".

Θυμίζουμε πως ο Κάρλο Αντσελότι, οδήγησε την Έβερτον στην πρώτη της νίκη στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ έπειτα από 22 χρόνια:

«Ξέρω ότι όλοι οι φίλοι της Έβερτον θα μας υποστηρίξουν! Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο Μέρσεϊσάϊντ. Έχω καλές αναμνήσεις από το πέρασμά μου από την μπλε μεριά του Λίβερπουλ και είμαι σίγουρος ότι θα μας υποστηρίξουν».

Ο Αντσελότι προετοιμάζεται για τον πέμπτο τελικό UEFA Champions League στην καριέρα του ως προπονητής και δήλωσε σχετικά:

«Έχω καλές αναμνήσεις από τους τελικούς που έχω συμμετάσχει. Έχασα από την Λίβερπουλ το 2005 και ειρωνικά αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση από τις ομάδες μου σε τελικό. Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, έχουμε καλό μομέντουμ, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε εάν είναι αρκετό για να νικήσουμε το παιχνίδι, μια και μερικές φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να επηρεάσεις».

Για τα δυνατά σημεία της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό εξαιτίας της ποιόητάς μας. Εάν δεν την έχεις τότε δεν φθάνεις στον τελικό. Αλλά η ποιότητα και το ταλέντο δεν είναι αρκετά από μόνα τους. Πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα, να διαφαλίσεις ότι όλοι θα μπουν σε αυτό».

Με την σειρά του, ο αρχηγός της "Βασίλισσας", Μαρσέλο, δήλωσε:

«Ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις σε έναν τελικό, το να παίζεις σε αυτήν την ομάδα. Υπάρχει μια νευρικότητα το βράδυ πριν από το παιχνίδι, όμως είχαμε όλοι την σωστή νοοτροπία από την στιγμή που προκριθήκαμε στον τελικό».

Για την παρουσία των Βραζιλιάνων της Ρεάλ στον τελικό:

«Το να παίζουν Βραζιλιάνοι στον τελικό είναι σπουδαίο για την χώρα και με κάνει χαρούμενο. Θα ήθελα η χώρα μου να παρακολουθήσει και να απολαύσει ένα παιχνίδι που θα είναι σίγουρα σπουδαίο».

Για την συνύπαρξη με τον Αντσελότι:

«Τον ξέρω οκτώ χρόνια. Είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του. Αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο καλά και ξέρει πως να διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Φέτος δεν είχαμε προβλήματα, χάρη σε εκείνον. Μας βοηθάει να χαλαρώνουμε και μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Τέλος, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, μίλησε για την άμυνά της:

«Η άμυνα αφορά όλη την ομάδα, όχι μονο την αμυντική τετράδα. Αμυνόμαστε σε όλο το γήπεδο και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στον τελικό».