Καρεμπέ: «Η Ρεάλ έχει το DNA του νικητή»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε τα προγνωστικά του για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

Καρεμπέ: «Η Ρεάλ έχει το DNA του νικητή»

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το Σάββατο, στο Παρίσι στον τελικό του Champions League και Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε τα προγνωστικά του για τη μεγάλη αναμέτρηση.

«Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα εκπλήξεις, όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα, υπάρχει μόνο το μυαλό, όπου παίρνονται οι αποφάσεις και μετά μεταφέρονται στο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν πολύ έξυπνη, ενώ επίσης έχει ταλέντο, ιστορία και πάνω από όλα το DNA του συλλόγου, όπου το πνεύμα νίκης επικρατεί πάντα», τόνισε ο σύμβουλος στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ.

Συνεχίζοντας ο Κριστιάν Καρεμπέ είπε: «Είμαι Μαδριλένος, θα ακολουθώ πάντα τη Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζω να καταφέρει να κερδίσει αυτόν τον τελικό», είπε, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την παραμονή του Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την απόφασή του. Σήμερα πρέπει να σκεφτούμε τον τελικό, να συγκεντρωθούμε εκεί και να το κερδίσουμε».

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Καρίμ Μπενζεμά αξίζει να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα». «Του αξίζει πολύ. Κάνει απίστευτα πράγματα και σκοράρει. Κάνει τη διαφορά και νομίζω ότι η απόδοσή του θα τον οδηγήσει να κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα"».