«Βολές» Χάμαν προς Γκουαρντιόλα: «Πνίγει τις ομάδες και τους παίκτες του»

Μετά την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι να εξασφαλίσει θέση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πεπ Γουαρντιόλα είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από όλο το ποδοσφαιρικό κοινό...

«Βολές» Χάμαν προς Γκουαρντιόλα: «Πνίγει τις ομάδες και τους παίκτες του»

Ο Ντίτμαρ Χάμαν έριξε τις βολές του στον Ισπανό προπονητή, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν αφήνει τους παίκτες του να πάρουν μόνοι τους αποφάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σύμφωνα με τον Γερμανό πρήν ποδοσφαιριστή των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, το μεγαλυτερο μερίδιο ευθύνης για το φετινό κάζο ανήκει στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Εάν δώσεις στους παίκτες ευθύνη, θα δράσουν υπεύθυνα. Εάν προσπαθήσεις να παίξεις το ματς για αυτούς, δεν θα το κάνουν. Ο Γκουαρδιόλα πνίγει ασφυκτικά τις ομάδες και τους παίκτες και δεν τους επιτρέπει να παίρνουν οι ίδιοι αποφάσεις.

Συγκρίνετε αυτό με τις ομάδες των Κλοπ και Αντσελότι.

Δεν έχω δει άλλη ομάδα τόσο αβοήθητη όσο ήταν η Σίτι στα τελευταία 15 λεπτά. Συνήθως έχεις μία ακόμα ευκαιρία αλλά εκείνη δεν έχουν ποτέ.

Δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια μέσα από ένα πινακάκι τακτικής.

Από τη στιγμή που ακούγεται το σφύριγμα, οι παίκτες οφείλουν να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που μία από τις ομάδες του πήραν τις λάθος αποφάσεις τη λάθος στιγμή".