Γκουαρντιόλα: Αν ανταγωνιστούμε την ιστορία της Ρεάλ, δεν θα έχουμε καμία τύχη!

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε το στίγμα του για τον ημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Αγγλία (26/4, 22.00).

Γκουαρντιόλα: Αν ανταγωνιστούμε την ιστορία της Ρεάλ, δεν θα έχουμε καμία τύχη!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξήγησε όλα όσα πρέπει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (26/4, 22.00) στην Αγγλία, έτσι ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «πολιτών» είπε:

«Αν πρέπει να ανταγωνιστούμε την ιστορία τους, δεν έχουμε καμία πιθανότητα. Μιλάει από μόνο της. Θέλουμε να παίξουμε μαζί τους. Είναι μια ευκαιρία να βελτιωθούμε, θέλουμε να προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήστε να επιτεθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

«Πριν από 10 χρόνια δεν θα βρισκόμασταν ποτέ εδώ. Το να φτάσουμε στον τελικό είναι πάντα ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα παίξουμε 11 εναντίον 11 και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

«Φυσικά, η Ρεάλ έχει παίκτες που έχουν βρεθεί σε τέτοια παιχνίδια πολλές φορές στο Champions League. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Δεν νομίζω ότι ούτε εγώ, ούτε ο Αντσελότι θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε τους ημιτελικούς. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στους παίκτες. Θα κάνουν τη διαφορά, και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα».

«Όσο συνεχίζω ως προπονητής και μιλώ για τον εαυτό μου προσωπικά, δεν θα έχω ποτέ μια αποστολή εκτελεσμένη, καθώς υπάρχει πάντα ένας νέος στόχος να εκπληρώσω. Με τον σύλλογο, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Ο κόσμος θα πει αν η αποστολή ολοκληρώθηκε ή όχι».