Νάγκελσμαν: «Μία από τις τρεις χειρότερες ήττες της καριέρας μου»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ

Νάγκελσμαν: «Μία από τις τρεις χειρότερες ήττες της καριέρας μου»

Δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Champions League η Μπάγερν. Ο προπονητής της ομάδας του Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν δήλωσε:

«Δεν είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως η Βιγιαρεάλ ξέρει να αμύνεται, μας το είχαν δείξει άλλωστε και κόντρα στη Γιουβέντους. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ, αν το καταφέρναμε θα είχαμε περάσει. Πιέζαμε σωστά, ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά όλα αυτά δεν αξίζουν τίποτα τελικά, αφού αποκλειστήκαμε. Δεν είναι αρκετά όσα κάναμε, το να φτάσουμε στα ημιτελικά ήταν ο μίνιμουμ στόχος μας.

Αναμφίβολα, αυτή είναι μία από τις τρεις χειρότερες ήττες της καριέρας μου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας την Bundesliga. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε αυτόν τον αποκλεισμό, ήταν ένα σκληρό χτύπημα για εμάς.

Είχαμε 68% κατοχή. Το έκαναν δύσκολο για εμάς, αφού αμύνονταν συνεχώς με 8 παίκτες μέσα στην περιοχή τους. Το γκολ που σκόραραν είναι χαρακτηριστικό του τρόπου παιχνιδιού τους. Έκλεψαν την μπάλα και σκόραραν, ως κλασική ισπανική ομάδα. Με συγχωρείται, αλλά δεν πρόκειται να κατηγορήσω για κάτι την αντίπαλη ομάδα».