Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες με τις οποίες Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα παραταχθούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Την τύχη στα χέρια της κρατά την Τρίτη (12/4) η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά του Champions League.

Η νίκη 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο έχει δώσει τεράστιο αβαντάζ στους «μερένγκες» για πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο απόψε καλούνται να… τελειώσουν τη δουλειά και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές λίγη ώρα πριν τη σέντρα, με τον Κάρλο Αντσελότι να επιλέγει τους ίδιους δέκα με το Λονδίνο. Μοναδική αλλαγή, ο Νάτσο που πήρε τη θέση του τραυματία Μιλιτάο στο κέντρο της άμυνας.

Από την άλλη, ο Τόμας Τούχελ προχώρησε σε αλλαγές και έδωσε μεταξύ άλλων, φανέλα βασικού στον Τίμο Βέρνερ, με τον Γερμανό να εξαργυρώνει την εξαιρετική του εμφάνιση με τη Σαουθάμπτον.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μεντί, Νάτσο, Αλάμπα, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρος, Βινίσιους, Μπενζεμά, Βαλβέρδε.
ΤΣΕΛΣΙ (Τούχελ): Μεντί, Αλόνσο, Τζέιμς, Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Λόφτους Τσικ, Κόβασιτς, Καντέ, Βέρνερ, Μάουντ, Χάβερτζ.