Nάγκελσμαν: Μας άξιζε η ήττα από την Βιγιαρεάλ...

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του Champions League με την Βιγιαρεάλ και την ήττα (1-0) από την Ισπανική ομάδα, παραδέχθηκε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από το ματς, ενώ ο ομόλογος του, Ουνάι Έμερι κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (12/04)

Nάγκελσμαν: Μας άξιζε η ήττα από την Βιγιαρεάλ...

Στο τρίτο ...ημίχρονο του πρώτου προημιτελικού του Champions League μεταξύ Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλο του για την ήττα με 1-0.

Η εικόνα της πρωταθλήτριας Γερμανίας ήταν πολύ κακή απέναντι στο «κίτρινο υποβρύχιο» κι ο τεχνικός της παραδέχθηκε ότι δικαίως ηττήθηκε.

«Είναι μια ήττα που μας άξιζε, δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ λίγη ενέργεια, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα».

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα του ομολόγου του της Ισπανικής ομάδας, Ουνάι Εμερι, που πάντως κράτησε χαμηλούς τους τόνους αφού υπάρχει κι η ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (12/04):

«Είμαστε χαρούμενοι, αλλά ταυτόχρονα και προσεκτικοί. Θέλω να νικήσω την Μπάγερν Μονάχου. Θέλω να το κάνω και αν δεν τα καταφέρω, θα απογοητευτώ.

Θέλουμε να πάμε στα ημιτελικά. Και η ομάδα έχει γίνει ανταγωνιστική. Πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί, διορθώνοντας τα λίγα μικρά λάθη που κάναμε σήμερα. Μπορεί να είναι μια ιστορική στιγμή, αλλά απομένουν 90 λεπτά».