Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά δεν έβρισκε τη διαπίστευσή του!

Παραλίγο να μην μπει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά, αφού είχε χάσει μέσα στα πράγματά του την ειδική κάρτα για να μπορέσει να περάσει την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά δεν έβρισκε τη διαπίστευσή του!

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τσέλσι, αλλά παραλίγο να μην μπορέσει να μπει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Με την άφιξη της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την αναμέτρηση με τους «μπλε», οι παίκτες των φιλοξενούμενων για το τυπικό της υπόθεσης και βάσει των μέτρων ασφαλείας, έπρεπε να επιδείξουν στην είσοδο την διαπίστευση την οποία προμηθεύονται από την ομάδα τους, ώστε να μπουν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Ο Μπενζεμά δεν την είχε πάνω του και άρχισε να ψάχνεται για να την βρει, αφού δεν ήξερε που μπορεί να την είχε βάλει ανάμεσα στα πράγματά του!

«Πριν από το ματς δεν έβρισκε την κάρτα που έπρεπε να έχει πάνω του και δεν του επέτρεπαν να περάσει στο γήπεδο. Του είπα “κάνε γρήγορα, αλλιώς δεν θα παίξεις”. Τότε, ευτυχώς τη βρήκε και όλα πήγαν καλά...» αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι, γελώντας για το παραλίγο πάθημα του καλύτερου παίκτη του.