Νάγκελσμαν: «Η Λίβερπουλ το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εξέφρασε την άποψή του ότι η Λίβερπουλ έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το φετινό Champions League.

Νάγκελσμαν: «Η Λίβερπουλ το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Τη Λίβερπουλ έχρισε φαβορί ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν αύριο (6/4) τη Βιγιαρεάλ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ οι «κόκκινοι» φιλοξενούνται απόψε (5/4, 22.00) από την Μπενφίκα.

Ο 34χρονος τεχνικός μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «El País» ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την ομάδα που θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να σηκώσει το τρόπαιο και απάντησε:

«Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί. Νομίζω ότι είναι η ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Η κανονικότητα είναι καθοριστικός παράγοντας σε αυτό το τουρνουά. Επί του παρόντος, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ έχουν αυτή την κανονικότητα, αλλά όταν είμαστε σε καλή κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να νικηθούμε».

Όσον αφορά το παιχνίδι των πρωταθλητών Γερμανίας με αντίπαλο το «κίτρινο υποβρύχιο» στην Ισπανία, σημείωσε: «Το κλειδί δεν είναι ο έλεγχος της μπάλας αλλά η αλλαγή του ρυθμού».