«Βέλη» Ράνγκνικ σε διαιτητές για τον αποκλεισμό που άφησε την Μάντσεστερ Γ. άτιτλη για 5 σερί σεζόν!

Ο Ραλφ Ράγκνικ τα έβαλε με τη διαιτησία του επαναληπτικού της φάσης των «16» του Champions League, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ήττα και τον αποκλεισμό να πιστοποιεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε άτιτλη για 5η σερί σεζόν...

«Βέλη» Ράνγκνικ σε διαιτητές για τον αποκλεισμό που άφησε την Μάντσεστερ Γ. άτιτλη για 5 σερί σεζόν!

Εκνευρισμός επικρατούσε στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο μετά την ήττα (0-1) από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League.

Δεν ήταν μόνο ότι την άφησε εκτός των προημιτελικών της τρέχουσας διοργάνωσης, αλλά κι ότι πιστοποίησε ότι οι διαδοχικές άτιτλες σεζόν των «κόκκινων διαβόλων» είναι πλέον πέντε...

Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη λαοφιλέστερη ομάδα της Αγγλίας εδώ και 40 χρόνια!

Είναι αμφίβολο αν ο μάνατζερ της Ραλφ Ράνγκνικ γνώριζε το αρνητικό ρεκόρ στο οποίο συμμετείχε, αλλά στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Γερμανός μάνατζερ είχε άλλα ν' ασχοληθεί.

Όπως τα παράπονα του για τη διαιτησία...

«Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο και καλή απόδοση. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε 1-2 γκολ, αλλά, δυστυχώς, σε μία αδράνεια δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολο. Δεν πρέπει να παίξαμε πάνω από 3’ συνεχόμενα στον αγώνα, συνέχεια κάποιος ήταν κάτω στο χορτάρι.

Επίσης, κάποιες διαιτητικές αποφάσεις ήταν απίστευτες, αν και δεν ήταν καθοριστικές στο τέλος. Η ομάδα ήταν δύσκολο να βρει ρυθμό».