Γιουβέντους: Επιστρέφουν Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι επιβεβαίωσε πως οι Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση απέναντι στην Βιγιαρεάλ (17/03, 22:00). «Θέλουμε να περάσουμε στα 90 λεπτά» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Γιουβέντους: Επιστρέφουν Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League. Τότε οι «μπιανκονέρι», και πάλι με τον Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο, είχαν επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0. Τις επόμενες δύο σεζόν η «Γηραιά Κυρία» έμεινε εκτός «8άδας» με τους Σάρι και Πίρλο.

Πλέον ο 54ρονος τεχνικός βρίσκεται ξανά στο Τορίνο και θέλει την νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ προκειμένου να επιστρέψει στα προημιτελικά.

Την προσπάθεια της Γιουβέντους θα ενισχύσουν τρεις παίκτες που έλειψαν πολύ στο διάστημα της απουσίας τους. Ο λόγος για τους Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για να αγωνιστούν απέναντι σο «κίτρινο υποβρύχιο».

Συγκεκριμένα, ο Αλέγκρι δήλωσε:

«Υπάρχουν τρεις εντυπωσιακές επιστροφές γιατί ο αγώνας μπορεί να διαρκέσει 120 λεπτά. Δεν έχουν 90 λεπτά στα πόδια τους αλλά μπορεί να είναι τρεις εξαιρετικές αλλαγές».

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως στην ομάδα του στοίχισαν οι τραυματισμοί στην αρχή της σεζόν αλλά πλέον η άμυνα έχει γίνει «γρανίτης». Επίσης, τόνισε πως μετά τον Μάρτιο η ομάδα «θα διασκεδάσει».