Κατηγορηματική διάψευση του Νεϊμάρ για τα περί επεισοδίου με τον Ντοναρούμα (pic)

Ο Νεϊμάρ διέψευσε τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να βρίσκεται μία ανάσα από το να πιαστεί στα χέρια με τον Τζίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Κατηγορηματική διάψευση του Νεϊμάρ για τα περί επεισοδίου με τον Ντοναρούμα (pic)

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ με το ρεπορτάζ της «Marca» που ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον Τζίτζι Ντοναρούμα, ανταλλάσσοντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς και ευθύνες για τα πρώτα δύο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League (3-1).

Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στα social media δημοσιοποίησε τη συζήτηση που είχε με τον γκολκίπερ της Παρί στο Whats App και εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους: «To μισώ να έρχομαι εδώ και να μιλάω για τα νέα της ομάδας. Αλλά το ρεπορτάζ είναι ένα ψέμα. Δεν υπήρχε τσακωμός στα αποδυτήρια. Ανίκανοι δημοσιογράφοι που θέλουν να κάνουν όνομα. Δοκιμάστε το επόμενο! Εντάξει;».

Στον δε διάλογο ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Ντοναρούμα ειπώθηκε το εξής, όπως το παρουσίασε ο Βραζιλιάνος άσος.

Ντοναρούμα: «Νέι, λυπάμαι για χθες, αυτά τα νέα είναι απαράδεκτα»

Νεϊμάρ: «Φίλε μου, αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα και είμαστε μαζί σου. Είσαι ακόμα πολύ νέος και έχουμε ακόμα πολλά να κατακτήσουμε. Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε. Πολλές αγκαλιές».

Τα περί επεισοδίου διαψεύστηκαν και από την πλευρά του Ντοναρούμα.