Άνω-κάτω η Παρί Σ.Ζ. μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: Σοβαρό επεισόδιο Νεϊμάρ - Ντοναρούμα

Χτυπάει κόκκινο όλος ο οργανισμός της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League.

Άνω-κάτω η Παρί Σ.Ζ. μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: Σοβαρό επεισόδιο Νεϊμάρ - Ντοναρούμα

Σύμφωνα με την ισπανική "Marca", λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι Τζίτζι Ντοναρούμα και Νεϊμάρ, οι οποίοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς και ευθύνες για τα πρώτα δύο γκολ. Ο Βριζιλιάνος κατηγόρησε τον Ιταλό για το ταγικό λάθος στο πρώτο και τούμπαλιν για το δεύτερο. Μετά από παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, τα πνεύματα ηρέμησαν, παρότι είχε προηγηθεί η ένταση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέλ αλ Κελαϊφί και τον αθλητικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Νασέρ αλ Κελαϊφί, κλωτσούσε τις πόρτες από τα αποδυτήρια στο Μπερναμπέου και κραύγαζε, ζητώντας να μπει στο δωμάτιο των διαιτητών.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό δίκτυο Movistar+, ο πρόεδρος της Παρί και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, Νασέρ αλ Κελαϊφί, έβριζε τους διαιτητές της αναμέτρησης και κλώτσησε το γραφείο ενός αξιωματούχου της Ρεάλ. Αργότερα, κλήθηκε η ασφάλεια του γηπέδου, προκειμένου να παρέμβει και να καθησυχάσει τον εκτός εαυτού ιδιοκτήτη της Παρί.