Αντσελότι: «Έχουμε μια καλή ευκαιρία να προκριθούμε. Μας πλήγωσε η απόδοσή μας στο Παρίσι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε στον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης (9/3) με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη φάση των «16» του Champions League.

Αντσελότι: «Έχουμε μια καλή ευκαιρία να προκριθούμε. Μας πλήγωσε η απόδοσή μας στο Παρίσι»

Αισιόδοξος παραμένει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στη μάχη που δίνει η ομάδα του για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Οι «μερένχες» υποδέχονται την Τετάρτη (9/3) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Παρί Σεν Ζερμέν στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για την φάση των «16» της διοργάνωσης και θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι προκειμένου να μην αποκλειστούν από τη συνέχεια του θεσμού.

«Είμαστε μια πολύ περήφανη ομάδα και η απόδοσή μας στο Παρίσι μας πλήγωσε πολύ. Είμαστε μια υπερήφανη ομάδα, κυρίως σε μια διοργάνωση όπως το Champions League. Έτσι θα παίξουμε με περηφάνια. Είδαμε την καλύτερη έκδοση της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Εύχομαι να δω την καλύτερη έκδοση της Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (σ.σ. αύριο).

Η ομάδα μας είναι ήρεμη και έχει κίνητρο. Ο τομέας της ψυχολογίας είναι κρίσιμος σε μια τέτοια στιγμή. Αν παίξουμε με την ένταση του Σαββάτου (σ.σ. στη νίκη με 4-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ), έχουμε μια καλή ευκαιρία να προκριθούμε», σημείωσε ο Ιταλός προπονητής κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε κλείνοντας:

«Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να παίζουμε έξυπνα. Πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε πολλά γκολ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και η υποστήριξη των οπαδών μας θα είναι σημαντική για εμάς. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι σαν να έπαιζε ο Εμπαπέ. Μόνο έτσι μπορούμε να το κάνουμε. Δεν θα με εξέπληττε αν ο Εμπαπέ τύχει εξαιρετικής υποδοχής από τους οπαδούς μας. Πάντα υποδέχονταν σπουδαίους παίκτες με σεβασμό. Αλλά οι οπαδοί μας θέλουν να κερδίζουμε. Αυτό τους ενδιαφέρει περισσότερο».