Νάγκελσμαν: «Έτοιμος να παίξει με Σάλτσμπουργκ ο Νόιερ»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε ότι ο Μάνουελ Νόϊερ θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Μπάγερν Μονάχου με την Σάλτσμπουργκ, ενώ δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας. του.

Νάγκελσμαν: «Έτοιμος να παίξει με Σάλτσμπουργκ ο Νόιερ»

Με τον Μάνουελ Νόϊερ στην διάθεσή της θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, στον επαναληπτικό του 1-1 για τους «16» του φετινού Champions League.

Αυτό αποκάλυψε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σε σημερινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το αυριανό ματς των Βαυαρών με την αυστριακή ομάδα, στην Γερμανία.

«Αν δεν υπάρξει κάποια ενόχληση στο γόνατο, τότε θα μπορεί να παίξει. Γνωρίζουμε τη σημασία του ως ποδοσφαιριστή και ως άτομο για την Μπάγερν. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε και ελπίζω να παίξει αύριο», σχολίασε για την περίπτωση του Γερμανού γκολκίπερ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νόϊερ έμεινε εκτός δράσης για έναν περίπου μήνα, μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, τον Φεβρουάριο.

Από εκεί και πέρα, ερωτηθείς για τον αγώνα με την Σάλτσμπουργκ, ο Νάγκελσμαν έδειξε σίγουρος για την πρόκριση της Μπάγερν!

«Προφανώς, ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αν δεν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Αλλά δεν περιμένω ότι θα αποκλειστούμε», είπε μεταξύ άλλων ο 34χρονος κόουτς, ενώ πρόσθεσε:

«Έχω τη δικαιολογημένη ελπίδα ότι θα προχωρήσουμε και αυτό πρέπει να είναι η απαίτησή μας και πρέπει να δώσουμε την απόδοση που να ταιριάζει με αυτό. Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό και τα 90 λεπτά».