Ο Ρότζερς ποντάρει στην καυτή έδρα της Σέλτικ για να αποκλείσει την ΑΕΚ

Ο Μπρένταν Ρότζερς στηρίζει πολλά στην έδρα της Σέλτικ για να αποκλείσει την ΑΕΚ και να περάσει στα πλέι-οφ του Champions League.

Ο Ρότζερς ποντάρει στην καυτή έδρα της Σέλτικ για να αποκλείσει την ΑΕΚ

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Mail ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός εμφανίστηκε ευχαριστήμενος από το γεγονός ότι παίζει στη Σκωτία τον πρώτο αγώνα: «Πολλοί άνθρωποι λένε "καλύτερα να διεξάγεται το πρώτο ματς εκτός έδρας και η ρεβάνς εντός" αλλά το σημαντικό να κερδίζεις όπου κι αν παίζεις. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε κερδίσει πολλούς αγώνες στο πρώτο σκέλος».

Η Ρόζενμποργκ ήταν η τελευταία περίπτωση (3-1) αλλά αφού χρειάστηκε η Σέλτικ να κάνει την ανατροπή. «Αυτό που είναι επίσης εμφανές είναι η εκτίμηση των οπαδών για το επίπεδο της ομάδας», συνέχισε ο Ρότζερς. «Θυμάμαι όταν ήρθα στην ομάδα, στο ματς κατά της Αστάνα, υπήρχε μια διαφορετική αίσθηση. Τώρα, ενώ χάναμε από τη Ρόζενμποργκ, υπήρχε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Και αυτό συμβαίνει επειδή οι παίκτες το έχουν αποδείξει».

Ο Ρότζερς δεν έχει αντιμετωπίσει άλλη φορά ελληνική ομάδα αλλά πιστεύει ότι οι παίκτες του έχουν την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουν αυτό που τους περιμένει στη ρεβάνς. Όπως πιστεύει ότι η AEK θα πρέπει να είναι έτοιμη για αυτό που την περιμένει στο Σέλτικ Παρκ την Τετάρτη.

«Το Σέλτικ Παρκ είναι πασίγνωστο για τον θόρυβο, την ατμόσφαιρα και το πάθος που υπάρχει εδώ στη Σκωτία. Αυτές είναι οι ατμόσφαιρες που θέλουμε να παίζουμε» τόνισε ο προπονητής της Σέλτικ.