Έμερι: «Μπορούμε να προκριθούμε, αλλά η Γιουβέντους είναι το φαβορί»

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι, αναφέρθηκε στο αυριανό (22/2) πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Γιουβέντους για την φάση των «16» του Champions League.

Έμερι: «Μπορούμε να προκριθούμε, αλλά η Γιουβέντους είναι το φαβορί»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για το πρώτο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με αντίπαλο την Γιουβέντους στη φάση των «16» του Champions League. Οι δύο ομάδες κοντράρονται αύριο (22/2) στην Ισπανία και θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά ενόψει και της ρεβάνς στην Ιταλία.

Ο προπονητής του «κίτρινου υποβρυχίου», Ουνάι Έμερι, έχρισε τη Γιουβέντους φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο σημείωσε ότι και η δική του ομάδα έχει πιθανότητες για να βρεθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Περιμένω μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση γιατί η ομάδα του Αλέγκρι ξέρει να παίζει διαφορετικά ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι. Είναι δυνατή και έχει σιδερένια νοοτροπία. Είμαστε εδώ. Η Γιουβέντους έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της με μεγάλη διεθνή εμπειρία, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε εδώ για τις δικές μας δυνάμεις. Σε αυτό το Champions League είχαμε μια πορεία που έχει πάει από το καλό προς το εξαιρετικό. Για να φτάσουμε στο εξαιρετικό μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Και αυτό ζητάω από τους παίκτες μου», είπε σχετικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους είναι φαβορί, αλλά μπορούμε να περάσουμε αν παίξουμε τον τέλειο αγώνα, αν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και πούμε: Εδώ είμαστε, εδώ είμαστε».