Γιουβέντους: Αμφίβολος ο Ντιμπάλα για το πρώτο ματς με Βιγιαρεάλ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Τορίνο (1-1) και παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές για την κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού, εν τούτοις είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ για το Champions League.

Γιουβέντους: Αμφίβολος ο Ντιμπάλα για το πρώτο ματς με Βιγιαρεάλ

Θετικά είναι τα νεότερα στο «στρατόπεδο» της Γιουβέντους για την κατάσταση της υγείας του Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της ομάδας του με αντίπαλο την Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 53ο λεπτό της συνάντησης, όταν υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Εν συνεχεία του τοποθετήθηκε πάγος στον αριστερό του μηρό, αλλά τα αποτελέσματα των πρώτων του εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

Ο διεθνής άσος θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις για να υπάρξει μια πιο σίγουρη εκτίμηση του προβλήματός του, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά για τον παίκτη καθώς δεν αναμένεται να απουσιάσει για αρκετό διάστημα από την αγωνιστική δράση.

Την παρούσα στιγμή ωστόσο, κρίνεται αμφίβολη η παρουσία του στην αποστολή της «Γηραιάς Κυρίας» για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ την προσεχή Τρίτη (22/2) για την φάση των «16» του Champions League.