Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Αζάρ και Μπέιλ κόντρα σε Σέριφ Τίρασπολ

Εκτός τέθηκαν οι Εντέν Αζάρ και Γκάρεθ Μπέιλ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σερίφ Τιρασπόλ (24/11, 22:00).

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Αζάρ και Μπέιλ κόντρα σε Σέριφ Τίρασπολ

Οι επιθετικοί της Ρεάλ Μαδρίτης Εντέν Αζάρ και Γκάρεθ Μπέιλ έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League την Τετάρτη (24/11, 22:00) κόντρα στη Σερίφ Τιρασπόλ, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα.

Ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι δήλωσε το Σάββατο (20/11) ότι ο Αζάρ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Μπέιλ δέχτηκε ένα χτύπημα την περασμένη εβδομάδα ενώ βρισκόταν στην εθνική ομάδα της Ουαλίας.

Και οι δύο παίκτες δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή (21/11) στη νίκη της ομάδας τους επί της Γρανάδα με 4-1, που έφερε τους Μαδριλένους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ως εκ τούτου η επίθεση της Ρεάλ θα στηριχθεί στους Καρίμ Μπενζεμά, Λούκα Γιόβιτς, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μαριάνο Ντίαζ για τον αγώνα με τους Μολδαβούς, που τον Σεπτέμβριο έκαναν την έκπληξη κερδίζοντας στη Μαδρίτη με 2-1.

Η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου με εννέα βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες, δύο βαθμούς πάνω από την Ίντερ και τρεις πάνω από τη Σερίφ.