Εκτός γηπέδου 4 τιφόζι της Αταλάντα στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση σε Άγγλους!

Απαγόρευση εισόδου, στην σημερινή (22.00) αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το Champions League, σε τέσσερις οπαδούς της, που επιτέθηκαν σε Άγγλους εκδρομείς, επέβαλλε η διοίκηση της Αταλάντα.

Εκτός γηπέδου 4 τιφόζι της Αταλάντα στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση σε Άγγλους!

Mηδενική ανοχή σε φαινόμενα οπαδικής βίας επέδειξε η διοίκηση της Αταλάντα.

Οι ιθύνοντες των «μπεργκαμάσκι» απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο του Μπέργκαμο, στην σημερινή (22.00) αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε τέσσερις οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι επιτέθηκαν στους Άγγλους εκδρομείς στην πόλη της Λομβαρδίας!

Το ματς που κρίνει πολλά στην «οικονομία» του 6ου γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης... ξεκίνησε πολλές ώρες πριν την έναρξη του. σε οπαδικό επίπεδο!

Για την ακρίβεια καταγράφηκαν επεισόδια σε παμπ στο Μπέργκαμο, όπου οπαδοί του ιταλικού συλλόγου (με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους) επιτέθηκαν σε φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία της πόλης.

Mάλιστα ένας Άγγλος και μια εργαζόμενη της επιχείρησης τραυματίστηκαν ενώ υπήρξαν τέσσερις συλλήψεις.

Για να έρθει η Αταλάντα, ακολούθως, να επιβάλλει τιμωρία αποκλεισμού από την αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ στους τέσσερις, συλληφθέντες, οπαδούς της.