Νάγκελσμαν: «Νιώθω καλά. Ελπίζω αύριο (2/11) να είμαι στον πάγκο της Μπάγερν»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θα υποβληθεί αύριο (2/11) σε τεστ για τον κορονοϊό και αν είναι αρνητικό θα καθίσει στον πάγκο των Βαυαρών για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Champions League.

Νάγκελσμαν: «Νιώθω καλά. Ελπίζω αύριο (2/11) να είμαι στον πάγκο της Μπάγερν»

Θετικά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένος. Ο 34χρονος είχε ακολουθήσει την αποστολή των Βαυαρών στις 20 του Οκτώβρη στη νίκη με 4-0 επί της Μπενφίκα στην Πορτογαλία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο ξενοδοχείο όμως που είχε καταλύσει η ομάδα, εμφάνισε συμπτώματα της νόσου και αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικός στην πανδημία. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπήκε σε καραντίνα και απουσίαζε από τις αναμετρήσεις των πρωταθλητών Γερμανίας. Αύριο (2/11) όμως θα υποβληθεί σε νέο τεστ για τον κορονοϊό και αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε θα επιστρέψει στον πάγκο της Μπάγερν.

Οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν αύριο (2/11) και πάλι την Μπενφίκα, αλλά αυτή τη φορά στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την ελπίδα να κάνουν το «4 στα 4» στο 5ο γκρουπ που θα τους φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Εξακολουθείς να νιώθεις ότι υπάρχει κάτι στο σώμα σου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Νιώθω καλά και πιστεύω και ελπίζω ότι το τεστ αύριο θα είναι αρνητικό και θα είμαι εκεί. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή από το να είσαι στο σπίτι για 14 ημέρες. Είναι φυσικά ασυνήθιστο και θέλεις να δουλέψεις με τους παίκτες και να είσαι στον πάγκο της ομάδας. Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει αύριο», είπε σχετικά σε δηλώσεις του.

Το μοναδικό παιχνίδι που έχασε η Μπάγερν στο διάστημα της απουσίας του ήταν αυτό με την Γκλάντμπαχ με το βαρύ 5-0, που σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Γερμανίας.

«Απέναντι στη Γκλάντμπαχ πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν, αλλά απέναντι στην Ουνιόν τα πήγαμε καλά για μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά χαλαρώσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τους 12 βαθμούς και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ», είπε κλείνοντας ο Γερμανός τεχνικός.