Θερμή αγκαλιά ο Μέσι στον προσκεκλημένο της Παρί Σεν Ζερμέν, στο Παρκ Ντε Πρενς, Ροναλντίνιο (vid)!

Ο Λιονέλ Μέσι ξανασυνάντησε τον Ροναλντίνιο στο Παρίσι αφού ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος της, πρώην ομάδας του, Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι της για το Champions League με την Λειψία!

Θερμή αγκαλιά ο Μέσι στον προσκεκλημένο της Παρί Σεν Ζερμέν, στο Παρκ Ντε Πρενς, Ροναλντίνιο (vid)!

Τα... αηδόνια ξανάσμιξαν!

Για τους Λιονέλ Μέσι και Ροναλντίνιο ο λόγος που - αφού αγωνίστηκαν μαζί μια τριετία (2005-08) στην Μπαρτσελόνα, βάζοντας τις βάσεις μιας σπάνιας φιλίας, η οποία αντέχει στο χρόνο - ξανασυναντήθηκαν στο Παρίσι και στον αγωνιστικό χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς»!

Ο 41χρονος Βραζιλιάνος, παλαίμαχος πια, ήταν επίσημος προσκεκλημένος της (πρώην ομάδας του) Παρί Σεν Ζερμέν για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League κι εκεί είχε την ευκαιρία να ξαναδεί τον Αργεντινό που, πολλάκις, έχει αποκαλέσει «μικρό, ποδοσφαιρικό, του αδερφό»!

Ο Μέσι που, επίσης, έχει υπογραμμίσει πόσο τον βοήθησε ο «Ντίνιο» στα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» άφησε για λίγα δευτερόλεπτα κατά μέρος το «ζέσταμα» και πήγε ν' αγκαλιάσει, με θέρμη - σε μια στιγμή έμπλεη συγκίνησης και μεγαλείου - τον άνθρωπο που του έδωσε την πρώτη ασίστ για το παρθενικό του τέρμα με την Μπαρτσελόνα...