Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ και Ικάρντι κόντρα στη Λειψία

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα παραταχθεί αύριο (19/10) κόντρα στην Λειψία για το Champions League δίχως τον τραυματία Νεϊμάρ αλλά και τον Μάουρο Ικάρντι που απουσίασε για δεύτερη μέρα από την προπόνηση.

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ και Ικάρντι κόντρα στη Λειψία

Με απουσίες θα παραταχθεί αύριο (19/10) η Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα κόντρα στην Λειψία στο «Παρκ ντε Πρενς» για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League. Στους «πρωτευουσιάνους» δεν υπολογίζεται αρχικά ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και όπως γνωστοποίησαν οι Παριζιάνοι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, πέρα από το ματς με τους «κόκκινους ταύρους», η συμμετοχή του Νεϊμάρ είναι αμφίβολη και για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος της Παρί με αντίπαλο την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» την Κυριακή (24/10) για την 11η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Πέραν τούτου, εκτός από το αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είναι και ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας του για δεύτερη σερί μέρα λόγω του χωρισμού του με την σύζυγό του και ατζέντη του, Γουάντα Νάρα. Ο διεθνής άσος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και παραμένει αναπάντητο ακόμα το ερώτημα για το πότε θα είναι και πάλι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί.