Ικάρντι: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό με την Γουάντα Νάρα

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι, δεν εμφανίστηκε στην σημερινή (17/10) προπόνηση της ομάδας του, μετά τον χωρισμό του με την Γουάντα Νάρα. Το δημοσίευμα για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Ικάρντι: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό με την Γουάντα Νάρα

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι μετά τον χωρισμό του με την σύζυγό του και ατζέντη του, Γουάντα Νάρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε στο σπίτι του και δεν πήγε στην σημερινή (17/10) προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η μέχρι πρότινος γυναίκα του μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους στο Παρίσι μαζί με τα παιδιά τους.

Νωρίτερα, η Νάρα με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης άφησε να εννοηθεί ότι αιτία για τον χωρισμό του ζευγαριού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

«Άλλη μια οικογένεια καταστράφηκε από μία σκ@@@», έγραψε χαρακτηριστικά σε μήνυμά της με μαύρο φόντο, ενώ σταμάτησε να ακολουθεί τον Ικάρντι στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφαίρεσε και τις φωτογραφίες του από τον λογαριασμό της.

Όσον αφορά την… πέτρα του σκανδάλου, φήμες στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως είναι η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Μαρία Εουχένια Σουάρες, πιο γνωστή ως China Suarez.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάρα υπήρξε στο παρελθόν σύζυγος του συμπαίκτη και στενού φίλου του Μάουρο Ικάρντι, Μάξι Λόπες, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους το 2013 παντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα τον Ικάρντι, με τον Λόπες να κατηγορεί το μοντέλο για απιστία.