Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δύο αγωνιστικές στον Γουάν Μπισάκα!

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Άαρον Γουάν Μπισάκα από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για την αποβολή του μ' απευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Γιουνγκ Μπόις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δύο αγωνιστικές στον Γουάν Μπισάκα!

Από το δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Άαρον Γουάν Μπισάκα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκε ότι ο Άγγλος, διεθνής (με την Ελπίδων), δεξιός μπακ τιμωρήθηκε με δύο, τελικά, αγωνιστικές, αποχής από τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Εκτός από την σίγουρη μία αγωνιστική, λόγω της αποβολής του, «εισέπραξε» ακόμη μία αφού η κόκκινη κάρτα, που αντίκρυσε, στην πρεμιέρα, της φάσης των ομίλων, κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ήταν απευθείας.

Το μαρκάρισμά του, στην Ελβετία, χαρακτηρίστηκε ως αντιαθλητικό (αφού εξετάστηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA) και συνεπώς ο Γουάν-Μπισάκα δεν θα χάσει μόνο το αποψινό ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αλλά θα απουσιάσει και από αυτό με αντίπαλο την Αταλάντα, το οποίο θα είναι επίσης στο Ολντ Τράφορντ για την τρίτη αγωνιστική του 6oυ γκρουπ.