Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξηγήσεις Σόλσκιερ για την αλλαγή του Κριστιάνο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για την αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξηγήσεις Σόλσκιερ για την αλλαγή του Κριστιάνο

Εξηγήσεις για την αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις έδωσε ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός δέχθηκε σφοδρή κριτική για τη συγκεκριμένη κίνηση, όχι μόνο επειδή απέσυρε τον Πορτογάλο, αλλά γιατί στη θέση του έβαλε τον Λίνγκαρντ ο οποίος και έκανε το λάθος στο τέλος και οι Ελβετοί πήραν τη νίκη.

Champions League: Νίκες για Τσέλσι, Μπάγερν και Γιουβέντους (highlights)

«Έκανα αλλαγή τον Κριστιάνο γιατί πρέπει να τον προσέχουμε. Γι’ αυτό το έκανα. Αυτός ο άνθρωπος είναι εκπληκτικός, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, σκόραρε ένα ακόμα γκολ και έπρεπε να κερδίσει και ένα πέναλτι το οποίο ποτέ δεν δόθηκε από τον διαιτητή», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Τρίτης στην Ελβετία με αντίπαλο τη Γιουνγκ Μπόις και την είσοδο του Λίνγκαρντ, ο οποίος έκανε και το λάθος γύρισμα στον Ντε Χέα στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ η ομάδα του στο φινάλε και να ξεκινήσει με το αριστερό στη φάση των ομίλων του Champions League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.