Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Σημαντική απώλεια για τους Βούλγαρους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ: Με μία πολύ σημαντική απουσία θα αντιμετωπίσει η Λουντογκόρετς τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Τεκπετέι.

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός: Σημαντική απώλεια για τους Βούλγαρους

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη Λουντογκόρετς. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος για τον Μπέρναρντ Τεκπετέι, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης. Ο 23χρονος άσος έχει δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες στα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει παίξει η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Τεκπετέι ήταν από τους καλύτερος και πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτός κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Ντεσπόντοφ, ενώ είχε και ένα τρομερό σουτ από μακριά που έβγαλε με δυσκολία ο Τζολάκης. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Πειραιά και η απουσία του είναι πολύ σημαντική για τον Νταμπράουσκας, αφού είχε μεγάλη ανάγκη την ταχύτητα του.