Επεισόδια στο Ζάγκρεμπ μεταξύ των χούλιγκανς της Ντινάμο και της Λέγκια Βαρσοβίας (vid)!

Παραμονή του αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μεταξύ Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Λέγκια Βαρσοβίας, χούλιγκανς των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στους δρόμους της Κροατικής πόλης...

Επεισόδια στο Ζάγκρεμπ μεταξύ των χούλιγκανς της Ντινάμο και της Λέγκια Βαρσοβίας (vid)!

Νωρίτερα ξεκίνησε -σε οπαδικό επίπεδο- ο αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μεταξύ Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Λέγκια Βαρσοβίας (21.00, 04/08).

Παραμονή του αγώνα, χούλιγκανς της Κροατικής ομάδας, σε πορεία, έψαχναν για Πολωνούς εκδρομείς στους δρόμους της πρωτεύουσας της Βαλκανικής χώρας.

Αποτέλεσμα σκηνές βίας να εκτυλιχθούν στους δρόμους του Ζάγκρεμπ, αφού οι ταραξίες των δύο πλευρών επιδόθηκαν σε μάχη σώμα με σώμα επιστρατεύοντας ότι διαθέσιμο πολεμοφόδιο υπήρχε στο δρόμο, έως καδρόνια και μπαστούνια του μπέιζμπολ...

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστοί τραυματισμοί και συλλήψεις, ωστόσο καταστράφηκαν τρία αυτοκίνητα και πέντε μπαρ από την μανία των αντιμαχόμενων χούλιγκανς.

Κατά την αστυνομία, που επενέβη για να διαλύσει την συμπλοκή, 300 οπαδοί των γηπεδούχων και 100 των φιλοξενούμενων συμμετείχαν σ' αυτήν.