Ολυμπιακός: Το επικίνδυνο χτύπημα στον Καμαρά από τον Νεντιάλκοφ (pics)

Ο αρχηγός της Λουντογκόρετς, ο Νεντιάλκοφ χτύπησε επικίνδυνα τον Μαντί Καμαρά και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το επικίνδυνο χτύπημα στον Καμαρά από τον Νεντιάλκοφ (pics)

Σε αρκετές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς ξέφυγαν και τα μαρκαρίσματα τους έγιναν μέχρι και αντιαθλητικά. Βέβαια ήταν κάτι που το περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Ο Πορτογάλος, άλλωστε τους είχε προετοιμάσει πως θα αντιμετωπιστούν με σκληρό τρόπο από τους αντιπάλους τους.

Και πράγματι έτσι έγινε και σε μερικές περιπτώσεις οι αντίπαλοι τους έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και έγιναν επικίνδυνοι για τους συναδέλφους τους. Ένα τέτοιο μαρκάρισμα δέχτηκε ο Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Λουντογκόρετς, Ο Νεντιάλκοφ πήγε με το πόδι απλωμένο πάνω στον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού και τον χτύπησε πολύ δυνατά στα πλευρά. Ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα που κόστισε την κίτρινη κάρτα στον άσο της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας.

Ο ίδιος ο Μαντί Καμαρά μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς και ακόμη είναι σοκαρισμένος με το χτύπημα που δέχτηκε από τον αντίπαλο του. Ανάρτησε σχετικό βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο τον χτυπάει ο Νεντιάλκοφ και μάλιστα απορεί πως δέχτηκε απλά μία κίτρινη κάρτα. Και ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι σε κάποιες στιγμές ξέφυγαν.