Ντεσπόντοφ για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω στη ρεβάνς να πάει η μπάλα μέσα»

Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς, Κιρίλ Ντεσπόντοφ μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τη ρεβάνς, το γκολ που πέτυχε, τη χαμένη ευκαιρία στο φινάλε αλλά και τη ζέστη.

Ντεσπόντοφ για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω στη ρεβάνς να πάει η μπάλα μέσα»

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς είπε: «Υπάρχει μια απογοήτευση σε εμάς αλλά το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες παραμένουν 50-50. Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Στο 93’ έκανα σπριντ και πιστεύω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό. Αν δεν είχα σουτάρει αμέσως, είδα πως δύο αμυντικοί του Ολυμπιακού έτρεχαν προς το τέρμα. Αν είχα κάνει ακόμη ένα άγγιγμα, θα είχαν φτάσει στην εστία και τότε δεν θα έμπαινε η μπάλα μέσα. Προσπάθησα, ήμουν από δύσκολη θέση. Δεν δικαιολογούμαι. Έκανα το καλύτερο δυνατό. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν λυπάμαι. Αυτό είναι, προσπάθησα, δεν τα κατάφερα. Ελπίζω την Τρίτη, αν έχω μια ίδια κατάσταση, να πάει η μπάλα μέσα.

Αυτό που είδαμε στον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι, είδαμε και με εμάς. Έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο. Περίμεναν τις στιγμές τους, παίζουν πολύ καλά στην άμυνα. Είναι μια συμπαγής ομάδα. Δεν μας πίεσαν ψηλά, αλλά στο δικό τους κατά το ήμισυ δεν μας άφησαν πολύ χώρο. Δεν ήθελαν να βγούμε στην κόντρα με τους γρήγορους παίκτες που έχουμε.

Το πρώτο φάουλ που εκτέλεσα ήταν από δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλούς παίκτες. Το δεύτερο φάουλ ήταν σε αρκετά καλή θέση. Χαίρομαι που κατάφερα να σκοράρω. Χαίρομαι που το γκολ ήρθε εκείνη τη στιγμή.

Θα ήταν διαφορετικά εάν ο καιρός δεν ήταν τόσο ζεστός. Δεν θυμάμαι να έχω παίξει ξανά σε τέτοια ζέστη».