Μαρτίνς: «Δεν στάθηκε στο ύψος του Champions League ο διαιτητής»

Ικανοποιημένος μόνο με την εικόνα του Ολυμπιακού στο β' ημίχρονο δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τη Λουντογκόρετς, ενώ σχολίασε πολύ αρνητικά τη διαιτησία του Σκωτσέζου ρέφερι Μπόμπι Μάντεν.

Μαρτίνς: «Δεν στάθηκε στο ύψος του Champions League ο διαιτητής»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς:

«Πραγματικά σήμερα τα πράγματα πήγαν έτσι όπως τα είχαμε υπολογίσει, γιατί περιμέναμε ότι θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα με γρήγορους παίκτες που έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση.

Αυτό μάς δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολευτήκαμε, όμως στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και με τις αλλαγές που έγιναν και γίναμε πραγματικά Ολυμπιακός.

Νομίζω ότι αυτός που δεν στάθηκε στην περίσταση ενός τέτοιου αγώνα επιπέδου Champions League ήταν ο διαιτητής. Δεν στάθηκε καλά για μια τέτοια διοργάνωση. Γενικά ήταν αρνητικός σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, δεν ήταν δίκαιες πολλές αποφάσεις του.

Χαρακτηριστική είναι η φάση με τον Ελ Αραμπί όπου ο αντίπαλος έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα, αλλά δεν δόθηκε ούτε φάουλ. Γενικά δεν ήταν όσο καλός πρέπει να είναι ένας διαιτητής σε μια τέτοια διοργάνωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1: Τον κράτησε όρθιο ο Αγκιμπού Καμαρά (highlights)

Πότε παίζουν Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός για μια θέση στα πλέι οφ του Champions League!