Λουντογκόρετς: Πρόβλημα κατά την άφιξη με τα τεστ κορονοϊού

Κατά την άφιξη στην Αθήνα μέλη της αποστολής της Λουντογκόρετς ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας του γεγονότος πως δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Λουντογκόρετς: Πρόβλημα κατά την άφιξη με τα τεστ κορονοϊού

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η αποστολή της Λουντογκόρετς, την οποία το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας στο "Ελ. Βενιζέλος" είχε ανάλογο μπέρδεμα με εκείνο που είχε γίνει με τη Γαλατασαράι πριν το φιλικό με τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βουλγάρικα Μέσα οι ελληνικές αρχές προχώρησαν σε τυχαία τεστ μελών της αποστολής για τον κορονοϊό. Παρά το γεγονός πως οι Βούλγαροι είχαν αρνητικά PCR οι ελληνικές αρχές εφάρμοσαν όλα όσα λέει το πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα μας.

Ο τυχαίος έλεγχος έγινε μεταξύ μελών που δεν είχαν εμβολιαστεί και είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις πτήσεις που έρχονται στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Βούλγαροι οκτώ ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης παρέμειναν για περισσότερο από μία ώρα στο "Ελ. Βενιζέλος".

Τελικά όλοι τους πέρασαν στην Αθήνα έπειτα από έλεγχο που τους έγινε και κατόπιν συνεννόησης με την UEFA. Είναι κάτι που συμβαίνει με όλες τις πτήσεις, αλλά τα Μέσα της Βουλγαρίας έχουν δώσει μία άλλη διάσταση και κάνουν λόγο για σαμποτάζ στην αποστολή της Λουντογκόρετς.