Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Λουντογκόρετς

Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς ετοιμάζονται για την πρώτη μεταξύ τους "μάχη" για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Λουντογκόρετς

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πειραιώτες την Τρίτη υποδέχονται τους πρωταθλητές Βουλγαρίας και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό από την πειραϊκή ΠΑΕ η συνέντευξη Τύπου των "ερυθρόλευκων" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 16:30 στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ρούμπεν Σεμέδο να μιλούν για τον αγώνα με τους Βούλγαρους.

Η Λουντογκόρετς από την πλευρά της θα προπονηθεί στο φαληρικό γήπεδο τη Δευτέρα στις 21:00, ενώ για το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Δευτέρα 2/8

16:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

19:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα).

Τρίτη 3/8

22:00 Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2/8 στις 14:00 (χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων), ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».