Ολυμπιακός: Ο καύσωνας και τα προβλήματα με Λουντογκόρετς

Οι υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους έτσι όπως θα ήθελαν.

Ολυμπιακός: Ο καύσωνας και τα προβλήματα με Λουντογκόρετς

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήραν τις ανάσες τους, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τους έδωσε ρεπό. Την Παρασκευή (30/7) επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Ρέντη και επί της ουσίας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Λουντογκόρετς.

Η φετινή διαδικασία των προκριματικών έχει ξεκινήσει με αρκετές αναποδιές για την ομάδα του Πειραιά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας "χτυπήθηκαν" στα δύο ματς με τη Νέφτσι από τιμωρίες, τραυματισμούς και όχι μόνο. Κατάφεραν να τα ξεπεράσουν όλα αυτά και να προκριθούν στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους, ωστόσο ξεκινάει με προβλήματα. Και το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι η ζέστη. Οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Τα θερμόμετρα δείχνουν πάνω από 40 βαθμούς κελσίου και την ερχόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Όλη αυτή την κατάσταση τη βίωσαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον Ρέντη το πρωί της Παρασκευής. Ήταν αδύνατο και να προπονηθούν οι "ερυθρόλευκοι" με αυτές τις συνθήκες. Γι' αυτό και η προπόνηση της Παρασκευής διήρκησε ελάχιστα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να συνεχίζουν τη δουλειά στο γυμναστήριο.

Με αυτές τις καιρικές συνθήκες είναι επικίνδυνο και για την υγεία των αθλητών. Επομένως αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του καύσωνα. Η αφόρητη ζέστη, πάντως, δεν πρόκειται να αφήσει τους Πειραιώτες σε ησυχία πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς.