Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Γιατί αποκλείστηκε ο Τσούμιτς από την ευρωπαϊκή λίστα

Ο Νίκολα Τσούμιτς δεν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς την Λουντογκόρετς, εν αντιθέσει με τα παιχνίδια κόντρα στην Νέφτσι Μπακού. Και υπάρχει εξήγηση για την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Γιατί αποκλείστηκε ο Τσούμιτς από την ευρωπαϊκή λίστα

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα. Έξω οι Αβράαμ, Αλγκασίμ Μπα και Τσούμιτς. Μέσα οι Εμβιλά, Αποστολόπουλος και Τικίνιο. Αφενός για τον Αβραάμ υπήρχε λόγος. Βγήκε ένας Έλληνας και μπήκε ένα άλλος που παίζει αριστερό μπακ. Αφετέρου, για τον Αλγκασίμ Μπα από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί είναι εντάξει μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αποφασίστηκε να αποκλειστεί.

Τέλος, ο Τικίνιο αναμένεται να είναι σε θέση να βοηθήσει από Σεπτέμβριο. Οπότε, έπρεπε να μπει αναγκαστικά, να εκτίσει τις τρεις αγωνιστικές που χρωστάει από την Πόρτο, έτσι ώστε να είναι «καθαρός» στη φάση των ομίλων που θα ξεκινάει από Σεπτέμβριο.

Αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο Τσούμιτς. Ωστόσο, τα χέρια του Μαρτίνς ήταν δεμένα. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό ο Πορτογάλος τεχνικός, από τη στιγμή μάλιστα που ο Σέρβος εξτρέμ έδειξε στα φιλικά ότι αξίζει να πάρει μία ευκαιρία.

Στα δύο ματς με την Νέφτσι Μπακού δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Τώρα με την Λουντογκόρετς θα δει το ένα από την εξέδρα και το δεύτερο από τον καναπέ του σπιτιού του.

Η επιλογή του Τσούμιτς για να αποκλειστεί δεν ήταν εύκολη απόφαση από πλευράς Μαρτίνς. Ήταν όμως μονόδρομος... Βάζοντας κάτω τα δεδομένα, ήταν μετρημένα κουκιά οι επιλογές του. Ο Τσούμιτς αποδείχθηκε στην πράξη ότι είναι η τελευταία επιλογή του Μαρτίνς στις θέσεις των εξτρέμ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια σε μία γεμάτη με αγωνιστικές υποχρεώσεις σεζόν.