Κερδίζει Μάρκοβιτς και Σουρλή ο Ολυμπιακός

Ο Μάρκοβιτς σημάδεψε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι και τώρα είναι η σειρά του Σουρλή να πάρει την ευκαιρία του στο Μπακού.

Κερδίζει Μάρκοβιτς και Σουρλή ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι με τη Νέφτσι θα το θυμόμαστε για πάντα λόγω της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Ήταν το πρώτο ματς που έγινε παρουσία οπαδών μετά από 507 ημέρες. Το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ωστόσο, ελάχιστοι θα το θυμούνται. Ένας Ολυμπιακός που ναι μεν είχε προβλήματα, αλλά δεν προβλημάτισε με την εικόνα του και τη δυσκοιλιότητα του να φτιάξει φάσεις.

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα των "ερυθρόλευκων", ωστόσο έδωσαν την ευκαιρία σε ένα παιδί να πάρει φανέλα βασικού και να επιβεβαιώσει όλα όσα έδειχνε στην προετοιμασία και στα φιλικά της Αυστρίας. Ο λόγος για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος είναι ο μεγάλος κερδισμένος και το μεγάλο κέρδος της αναμέτρησης με τους Αζέρους.

Πολύ σοβαρή και γεμάτη εμφάνιση από τον νεαρό Σέρβο στόπερ που αν μη τι άλλο επιβεβαίωσε πως αυτή η χρονιά του ανήκει. Στο πρώτο δεκάλεπτο που ο Ολυμπιακός είχε πολύ σοβαρά προβλήματα ο Μάρκοβιτς έδινε την εντύπωση πως κράταγε μόνος του την άμυνα του Ολυμπιακού.

Τώρα όλα δείχνουν ότι έρχεται η σειρά ενός άλλου πιτσιρικά να παίξει σε ματς που "καίει". Ο Βασίλης Σουρλής περί ου ο λόγος είναι αυτός που θα πάρει τα ηνία στη μεσαία γραμμή. Ο 18χρονος χαφ θα καλύψει το κενό που πιθανότατα θα αφήσει ο Μπουχαλάκης. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που ο Ολυμπιακός έχει έξω Καμαρά, Εμβιλά, πιθανότατα Μπουχαλάκη και Πέπε, Τιάγκο "κομμένους". Ο δρόμος για να πάρει φανέλα βασικού ο μικρός είναι ανοιχτός και πλέον από τα δικά του πόδια εξαρτάται αν θα αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Μπορεί να τα καταφέρει ο Σουρλής; Στα φιλικά ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Αυτός και ο Μάρκοβιτς έκαναν τη διαφορά. Έχει ενέργεια, έχει τρεξίματα, αλλά θα πρέπει να κοντρολάρει τον ενθουσιασμό του. Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον αντίπαλο με το συνεχές πρέσινγκ, αλλά σε αυτό το ματς θα κληθεί να παίξει με μυαλό.