Ολυμπιακός-Νέφτσι: Εκτός Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Σωκράτης

Δεν θα αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Γιαν Εμβιλά και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Εκτός Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Σωκράτης

Όπως σας έχει γράψει το σημερινό "ΦΩΣ" Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Γιαν Εμβιλά και Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα παίξουν στο παιχνίδι με τη Νέφτσι Μπακού. Ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στον τελευταίο έλεγχο που έγινε και ήδη έχει μπει σε καραντίνα και έχει ενημερωθεί και η UEFA.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νέφτσι

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την πλευρά του έμεινε εκτός, διότι έχει έρθει σε επαφή με τον Ελ Αραμπί, ενώ ο Γιαν Εμβιλά από την πλευρά του θα χάσει το παιχνίδι λόγω ενός μυϊκού προβλήματος που θα τον κρατήσει εκτός για δέκα ημέρες.

Οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να παίξουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι χωρίς να έχουν στη διάθεση τους τρία από τα πιο βασικά τους στελέχη. Γι' αυτό το λόγο και ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή τελευταία προπόνηση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τα παραπάνω προβλήματα προκάλεσαν αλλαγές και στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Σισέ πήρε τη θέση του Εμβιλά, ενώ ο Αλγκασίμ Μπα μπήκε αντί του Τικίνιο.