Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νέφτσι

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νέφτσι

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι του παίζει απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Νέφτσι Μπακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν τους Αζέρους στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Εκτός Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Σωκράτης

Οι Πειραιώτες στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού θα αγωνιστούν με αρκετά προβλήματα. Βασικά τους στελέχη δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς για διάφορους λόγους και ο Πορτογάλος έχει ζητήσει απ' όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο 51χρονος κόουτς θα είναι σε διάταξη 4-3-3 με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Ο Ανδρούτσος είναι στο δεξιό άκρο της άμυνας με τον Ρέαμπτσιουκ να παίζει αριστερά. Μάρκοβιτς και Σεμέδο θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των πρωταθλητών Ελλάδας στο ματς με τη Νέφτσι Μπακού.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή ο Κούντε θα κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι άλλοι δύο χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας. Στα άκρα της επίθεσης ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας επέλεξε τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Χασάν αντί του Ελ Αραμπί.