Ολυμπιακός: Σκέφτεται Χασάν για την επίθεση ο Μαρτίνς

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη και στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Αχμέντ Χασάν για την επίθεση.

Ολυμπιακός: Σκέφτεται Χασάν για την επίθεση ο Μαρτίνς

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Νέφτσι Μπακού με την τελευταία προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00. Για την ομάδα του Πειραιά ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τον β' προκριματικό γύρο με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του έτσι ώστε να τελειώσει από το πρώτο ματς.

Μαρτίνς: «Μας ωθεί ο κόσμος, αλλά κι εμείς να παίξουμε όπως πρέπει»

Στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Πορτογάλος κόουτς έκανε μία πρόβα της ενδεκάδας που είχε στο μυαλό του για τον αγώνα με τους Αζέρους. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αλλαγής στην ενδεκάδα σε σχέση με ότι είδαμε στο φιλικό με τους Θεσσαλονικείς.

Ο 51χρονος κόουτς έχει στο μυαλό του να κάνει μία αλλαγή στην ενδεκάδα και αυτή αφορά στην επίθεση. Ο λόγος για τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τη Νέφτσι. Ο Αιγύπτιος φορ έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία με τους Πειραιώτες και έχει δείξει ότι είναι ένας επιθετικός αξιόπιστος.

Στο μυαλό του κόουτς είναι ο Αχμέντ Χασάν, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση του Ολυμπιακού που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Πάντως όπως έχει φανεί το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού ο Αιγύπτιος είναι πολύ πιθανό.