Ολυμπιακός: Ταξίδι του Μαρτίνς στην Τιφλίδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναχώρησε για την Τιφλίδα όπου θα αύριο η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού και από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β' προκριματικό.

Ολυμπιακός: Ταξίδι του Μαρτίνς στην Τιφλίδα

Θεωρητικά τα παιχνίδια του β' προκριματικού γύρου του Champions League δεν έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι καμία πρόκριση και καμία νίκη δεν έχει κατακτηθεί στα λόγια. Τα πάντα θα πρέπει να αποδειχτούν στο γήπεδο και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν εφησυχάζει καθόλου από τη δυναμικότητα των αντιπάλων του.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και η εμπειρία των προκριματικών του έχει διδάξει πως κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Το καλοκαίρι, άλλωστε κρύβει πολλές παγίδες και η χαλαρότητα μπορεί να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς σήμερα (6/7) αναχώρησε για την Τιφλίδα. Αύριο (7/7, 19:00) η Ντιναμό υποδέχεται τη Νέφτσι Μπακού για τον α' προκριματικό γύρο του Champions League. Από αυτό το ζευγάρι άλλωστε θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος κόουτς θέλει να βρεθεί ο ίδιος στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να τσεκάρει τις δύο ομάδες.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους. Το πρώτο παιχνίδι για τον β' προκριματικό γύρο θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου, δηλαδή σε δύο εβδομάδες από τώρα και ο Μαρτίνς θέλει να σχηματίσει ο ίδιος άποψη για τη δυναμική των αντιπάλων του.