Έκι Γκονσάλες: Και... 14 γκολ να είχε φάει ο Παναθηναϊκός από την Μπαρτσελόνα λίγα θα ήταν (vid)!

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονσάλες, θυμήθηκε ένα ματς των πρασίνων στο Champions League με την Μπαρτσελόνα το Νοέμβρη του 2005 όταν το 5-0, στη Βαρκελώνη, από τους «μπλαουγκράνα« ήταν υπέρ το δέον ...τιμητικό για την Αθηναϊκή ομάδα!

Έκι Γκονσάλες: Και... 14 γκολ να είχε φάει ο Παναθηναϊκός από την Μπαρτσελόνα λίγα θα ήταν (vid)!

Ένας Έκι Γκονσάλες, υπέρβαρος, που απείχει πολύ από την εικόνα του ποδοσφαιριστή με την οποία τον θυμόμαστε από την θητεία του (2004-2008) στον Παναθηναϊκό έκανε την εμφάνιση του (σ. σπάνια) στην Αργεντίνικη τηλεόραση και μίλησε για σημεία σταθμούς στην καριέρα του.

Όπως την παρουσία του σε αγώνες Champions League, όταν είχε αντιμετωπίσει την, καθ' οδόν για το δεύτερο τίτλο της ιστορίας της, Μπαρτσελόνα (των Μέσι, Ροναλντίνιο και Ετό)

Ο 40χρονο πρώην μέσος των «πρασίνων» που σταμάτησε την μπάλα προ 10ετίας στην Λίγκα ντε Κίτο του Εκουαδόρ παραδέχθηκε ότι δεν βγαίνει πολύ στο «γυαλί» λόγω των παραπανίσιων κιλών του, αλλά πείστηκε να πάει να σχολιάσει τη νίκη (2-0) της Μπόκα Τζούνιορς επί της Σάντος για το Copa Libertadores.

«Τα έχω παρατήσει, πήρα 20 κιλά και δεν θέλω να εμφανίζομαι πολύ στο γυαλί της τηλεόρασης. Μερικές φορές με σταματούν στο δρόμο και μου ζητούν αυτόγραφο και ντρέπομαι. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές θυμάμαι ότι ήμουν ποδοσφαιριστής», υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια θυμήθηκε την ήττα (5-0) του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι για το Champions League το Νοέμβριο του 2005:

«Παίξαμε το πρώτο ματς στην Ελλάδα και το ματς έληξε 0-0. Πήγαμε στο Καμπ Νόου και λέγαμε μεταξύ μας ότι έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μέσι μας είχε βάλει ένα γκολ, φάγαμε συνολικά πέντε (σ. τα 4 ως το 40!) αλλά και... 14 να μας έβαζαν καλά θα ήταν!».

Εκείνο που δεν είπε ο Αργεντινός ήταν για την μεγαλειώδη εμφάνιση του, τότε, γκολκίπερ του «τριφυλλιού» Μάριο Γκαλίνοβιτς που ήταν ο κύριος υπαίτιος για το ότι το σκορ δεν κινήθηκε σε... αστρονομικά επίπεδα!